Vår alle kjæres favoritt-DJ gjester Norge igjen. Denne gangen tar han turen til Oslo Spektrum og begivenheten skjer den 12. august.

Tiësto har blant annet blitt kåret til verdens beste DJ tre år på rad av DJ Magazine, vært nominert til Grammy, opptrådt på åpningsseremonien under OL i Athen og har over 7 millioner tilhengere på Facebook. Nylig ble han kåret til tidenes beste DJ av en avstemning i magasinet Mixmag.

Når Tiësto ikke samarbeider med stjerner som Nelly Furtado og Busta Rhymes reiser han verden rundt og spiller utsolgte konserter for sin enorme fanskare. Han opptrer på de største scenene i verden og har for eksempel spilt for 250 000 mennesker på Ipanema Beach i Rio De Janeiro. Han har vært resident DJ på prestisjefulle Privelege Club på Ibiza og i løpet av sin forrige turne, Kaleidoscope, spilte han for over en million mennesker.

Innovative Tiësto legger vekt på det visuelle og kombinerer lasere og lyseffekter med hypnotiserende musikk på sine opptredener. Ved hjelp av oppbygningens kunst er han kjent for å skape ekstatisk stemning på dansegulvet!

I april 2011 lanserte Tiësto albumet ‘CLUB LIFE – Volume One Las Vegas’. Når han legger ut på ‘CLUB LIFE WORLD TOUR’ er det en glede å se Oslo Spektrum på lista. In Tiësto we trust og vi ser fram til Ibiza-stemning når han gjester Oslo Spektrum fredag 12. august.

Advertisements

En kommentar om “Tiësto kommer til Norge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s