Det er stort fokus i media på at det i år er flom. Mjøsa har gått over sine bredder til stor ergelse for mange og til stor fryd for like mange. Jeg tok med meg kameraet i kveld og tok noen bilder av flommen så langt. I følge nyhetene så har man fortsatt ikke sett toppen. Det er ventet mer vann og at Mjøsa skal stige enda mer enn nå.

En uheldig bileier hadde nok ikke tenkt tanken på at vannet ville nå opp til parkeringsplassen på 8-meterplanet.

Det var utrolig mange mennesker ute for å se på vannet. Har dem ikke sett vann før eller? Tja, jeg er vel ikke den rette til å si det, for jeg var jo ute for ta bilde av vannet. Uansett så var nok lgeden størst for de unge. Det var til og med noen som prøvde badelykken. Det så rimelig kaldt ut spør du meg.

Det er nok fri høyde på 1.9 meter. Men da må du nok regne med å bli våt et stykke opp på leggen skal du passere denne undergangen ved Koigen.

Men som sagt, noen er mer vågale enn andre. Denne mannen luftet hunden sin. Om hund og eier var så trassige at de på liv og død skulle gå på gang og sykkelstien eller om de ville vasse i vannet vites ikke. Men det så ut til at de trivdes med våte bein.

En ensom lyktestolpe som viser veien til toalettene på Koigen.

Etter klokketårnet er nok dette en av de mest fotograferte skulpturen i Hamar. Den firkantede steinblokken er et yndet mål for å klarte på og ta bilde av. Det var ingen som klatret i dag. Ingen som svømte rundt den heller.

Til tross for at veiene var stengt så var det alltids noen som tok en sjangs på å kjøre forbi sperringene.

Vi får håpe at Hamar Music Festival går som planlagt om ca. 2 uker og at vannet ikke når helt opp til parken eller har rukket å trekke seg tilbake.

 

 

Bildene i dette innlegget tilhører Helge Johnsen.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s