Triggertrap startet som et Kickstarter-prosjekt med en enhet som skulle kunne utløse digitalt kamera til å ta bilder i ulike situasjoner. Nå har de kommet med en enklere utgave for mobiltelefoner Apple-produkter med iOS 5. Navnet er Triggertrap Mobile.

Så hvis du ikke har en fjernstyring eller utløser til ditt kamera fra før så kan du like gjerne kjøpe denne. For prisen er nesten det samme. Pakken inneholder en overgang fra telefonen og en kabel mellom overgangen til kameraet. Disse to koster $ 9.99 USD. Rundt regnet 20 dollar som er nesten 150,- norske kroner i dagens valuta. I tillegg trenger du en app til iPod-en, iPhon-en eller iPad-en. Man kan velge mellom en gratis (med få valgmuligheter) og en som koster … hold pusten … $ 9.99 USD.

Introducing Triggertrap Mobile from Triggertrap on Vimeo.

Triggertrap Mobile: How it works from Triggertrap on Vimeo.

Det er en del kule funksjoner og jeg har bestilt meg en pakke som passer til mitt Canon EOS 7D og håper den virker som forventet.

Hva med Android? I Triggertrap sin blogg så skriver de at de ikke har prioritert å lage en egen app for Android. Selv om mange etterspør app for Android så må de nok smøre seg med et tykt lag med tålmodighet.

Advertisements

En kommentar om “Triggertrap Mobile

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s