Fujifilm X10 er et veldig flott kamera å se på. Å ha dette kameraet i en stygg veske eller «sokk» er ikke rettferdig.

Fujifilm har laget en original veske som klær kameraet veldig godt. Men dessverre har tilgjengeligheten på denne vesken vært dårlig. Det er er få, om ingen, butikker som har hatt den på lager. Uoriginale vesker derimot finnes det mange av. Og til en hyggeligere pris!

Uoriginalt på eBay

Jeg tok et raskt søk på eBay og fant en rekke vesker av ulike slag som passer X10. Blant dem fant jeg en fin sort, veske som ligner på den originale. Så med frakt og det hele havnet den på litt over 150,-.

Veska består av en base som alltid er festet på kameraet og en overdel som man kan kneppe av/på basen. Overdelen beskytter kameraet når det ikke er i bruk og festes med knapper i bunnen av basen, legges over/rundt kameraet og låses med en magnet. Veldig enkelt å få av og på. Det fulgte også med en skulderstropp som er litt tykkere enn den originale skulderstroppen som følger med kameraet.

Kvalitet

Jeg forventet en enkel kvalitet men ble overrasket over hvor god kvalitet det er på vesken. Gode sømmer og tilsynelatende «ekte» skinn. Passformen er god og det er tydelig at vesken er laget spesifikt for X10. Eneste jeg vil sette fingeren på er at låsingen av den ene knappen under er litt slapp.

Bilder

Her har jeg tatt noen bilder av veska.

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s