Via LikenShare har jeg fått tilsendt et gratis vareprøve av nyheten til Nestlé: Shredded Wheat med røde bær. En ny type frokostblanding.

LikenShare skriver så fristende om denne nye frokostblandingen:

Nå lanseres Nestlé Shredded Wheat fullkornsputer med en kjerne av røde bær – bringebær, jordbær og tranebær. Frokostblandingen er rik på fiber, og har samtidig en god frisk smak som kommer fra bærmiksen.

Shredded Wheat er utviklet med tanke på smak og ernæring.  Hovedingrediensen er fullkornshvete (67%) som gir høy andel fiber. Putene er fylt med en miks av røde bær (32%) som gir putene en saftig god smak.

Og det er ikke noe galt med beskrivelsen, Nesten alt stemmer. Et artig produkt med en pute av fullkorn og en slags «gele» med fruktsmak inni. Det høres i utgangspunktet veldig bra ut. Men skal jeg være ærlig så falt ikke denne frokostblandingen i smak hos meg.

Når man tygger en slik «pute» med frokostblanding så blander det tørre laget med fullkorn seg sammen med den geleaktige substansen i midten før det klistrer seg fast i jekslene. Og der blir det sittende en stund. Eneste måten å unngå dette på er å la melken trekke godt inn i det tørre laget først. Og sistnevnte er ikke noe problem, for skal man spise en bolle før melken har gjort all Shredded Wheat om til en grøt så må man være rask.

Men smaken da, den må vel være god? Joda, den er helt grei. Men fullkornet, ja det smaker som mye annet laget av fullkorn. Geleen i midten er rimelig smakløs.

Alt i alt så kan jeg ikke anbefale denne frokostblandingen. Den falt rett og slet ikke i smak hos meg.

Hvis du ønsker å motbevise meg så kan du også motta en pakke med denne frokostblandingen ved å følge denne lenken http://qrgo.dk/r/?q=NE7JHN

 

 

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s