Kunne du klart deg en uke uten internett? Internett er blitt svært viktig for oss. Vi er på internett enten vi tenker over det eller ikke. Hver gang du sjekker Facebook, ser eller legger ut bilder på Instagram, leser e-post eller «Snapchatter» så er det en del av din interaksjon på internett. Alt hender på internett i disse dager.

Hvordan ville hverdagen din sett ut uten internett?

Mother England, et engelsk reklamebyrå, tok med seg fem storbrukere og testet nettopp dette. Deltagerne måtte «levere fra seg» mobiltelefonen og love å ikke surfe på internett. Resultatet og reaksjonene kan du se i denne minidokumentaren.

Blant mine venner har jeg noen som har «droppet» Facebook i en periode. Det var til og med en som proklamerte høyt og selvsikkert at han aldri skulle «sette sine bein i Facebook-land igjen». Alle er aktive på Facebook igjen.

Jeg tror ikke vi i vårt moderne samfunn klarer oss helt uten internett. Man kan hvis man vil. Men det er å mye lettere å lese av vannmåler, betale regninger osv via internett. Men at noen av oss helt klart kunne kuttet litt av bruken tror jeg ville vært sunt.

Advertisements

En kommentar om “En uke uten internett – ville du klart det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s