Stalloftet på Hamar – kunne du tenke deg å jobbe her?

I Hamar ligger Stallgården, et av de eldste byggene i Hamar og ble oppført 1849, samme året som Hamar fikk bystatus. I andre og tredje etasje ligger Stalloftet. På folkemunne kalt for Loftet. Og på Stalloftet har det vært mange innom. Veggene oser av historie, gamle minner og tradisjoner. At det tidligere har rommet nattklubb har ikke lagt en demper på kreativiteten. Forskjellen fra den gang og nå er at kreativiteten har gått fra fulle folk på sjekker’n til kreativitet innen reklame og IT.

På Stalloftet er vi mannsterke. Her finner du Innlandets (ja kanskje til og med Norges) mest kreative miljø. Kompetansen er det ikke mangel på.

stalloftet-5Gammelt tømmer ble fremhevet som en del av lokalene ved renovering. I bakgrunnen vises storskjerm med overvåkning over serverparken til Escio AS. Sikkerhet og overvåkning er viktig og en del av arbeidsdagen for en Escio-er.

I lokalene til Stalloftet finner du

  • Escio
  • Tag Studio
  • Sandbeck
  • SocialCee

Loftet ligger midt i Hamar sentrum. Sentralt til offentlig kommunikasjon som tog og buss. Gode parkeringsmulighete i umiddelbar nærhet. Og liker du lukten av mat, ja så er det en restaurant i første etasje.

stalloftet-2I fellesområdene er det flere «lounger» hvor besøkende og ansatte kan slappe av og ha en god samtale.

Kunne du tenke deg …

.. å jobbe med kreative menneske hver dag?
.. å bo i og jobbe sentralt i idylliske Hamar?
.. å jobbe her hver dag?
.. å bli min kollega?

Jeg vet ikke om sistnevnte er så godt innsalg. Men jeg er både snill og grei å ha med å gjøre. Jeg er renslig og lukter ikke. Dessuten er Escio et veldig godt og trygt sted å jobbe. Gode kolleger og topp stemning.

Send oss din CV i dag http://www.escio.no/om-oss/#stillingledig

Jeg har tatt noen flere bilder av lokalene våre (bare for å friste deg litt). Og hvis ikke du synes det er godt nok så kan jeg på det sterkeste anbefale de 360-graders bildene til reiseportalen Hamar Regionen.

stalloftet-6Disse veggene har nok sett mer enn en god stol i sitt liv. Nå er de en del av noe mer kreativt.

stalloftet-7Lyst på en kopp kaffe eller noe godt å bite i? I kjøkkenkroken er tappekrana byttet ut med kaffemaskin og en magisk atmosfære. Hyggeligere lunsj blir det ikke. For den observante så står faktisk premiene til neste vinlotteri fremme.

stalloftet-8Selv om det ikke brygges så mye på Hamar lenger så blir de gode minnene godt tatt vare på.

stalloftet-4Oppe på galleriet hadde man tidligere god oversikt over baren og dansegulvet. Nå er det kontorplasser og «kroke» man kan sette seg ned for litt ro og fred.

stalloftet-9Det er mange år siden man tjoret fast hesten i bakgården før man steg over dørstokken til Stalloftet. Men skulle det friste å ta seg en ridetur så har vi noen kjepphester stående.

Så skulle det friste å jobbe her så ikke være redd for å ta kontakt. Hos oss er du alltid velkommen.

Advertisements